Gratis tips

Een manier om de Bruns+bloem beter te leren kennen, is om zogenaamde ‘tips’ te ontvangen die in principe aansluiten bij de situatie waarin je je nu bevindt. Een tip bestaat uit twee afbeeldingen met ongeveer drie zinnen tekst en een vraag. Het bevat advies of een richting om je gedrag en keuzes op te baseren. Waarschijnlijk voor een situatie die nu belangrijk voor je is. Of een situatie waarbij je niet zo goed weet hoe hiermee om te gaan. Ze zijn vaak verrassend herkenbaar.

Deze tips kan ik via de mail naar je toesturen en in principe stuur ik je er drie gratis toe als je hier interesse in hebt. We kunnen eventueel ook samen kijken naar wat de afbeeldingen en woorden voor je betekenen. De tips vormen een ondersteuning of bevestiging van hoe je nu het beste kunt handelen. In totaal heb ik vijftig tips ontwikkeld die betrekking hebben op het hele model van de Bruns+bloem. Zie het als een ingrediënt of als voedsel wat je nodig hebt om als bloem nog beter te kunnen groeien. Door met de tips te werken, raak je steeds beter bekend met het hele model.

Als je interesse hebt om deze tips te ontvangen, kun je me hierover een mail sturen naar het e-mailadres: info@aandachtscoach.nl