De Bruns+bloem als andere manier van Leven!

steen

We hebben als mens allemaal recht op een gelukkig leven. Maar toch lukt het vaak niet (helemaal) om zo door het leven te gaan. Hoe komt dat dan? Ik denk dat we vaak niet goed weten waar we onze keuzes en ons gedrag het beste op kunnen baseren. Waar ga je van uit? Van welke principes of uitgangspunten? Hoe weet je of je goed bezig bent?

De Bruns+bloem is een model of hulpmiddel wat je kunt gebruiken als basis om op terug te vallen. Om daarmee je aandacht en energie te sturen, zodat het positief werkt voor jou. Zodat je goed met allerlei verschillende situaties om kunt gaan. Uiteindelijk geeft het je een gevoel van controle over jezelf en over je eigen leven.

De Bruns+bloem bestaat uit vijf pijlers die hiernaast genoemd staan op de stenen. De filosofie ervan is samen te vatten met de zin: "Tevreden Balans en Trouwe Bijdrage maken je Vrij!" Het betekent dat je eerst goed voor jezelf zorgt en daarnaast zoveel mogelijk probeert bij te dragen aan de wereld om je heen. Zo word je gelukkig en groei je als zaadje uit tot een grote, mooie Bloem!