Over mijzelf als ‘Bloem’

foto Mark Bruns

Mijn naam is Mark Bruns en ik heb een lange weg afgelegd om als ‘Bloem’ werkelijk tot groei en bloei te komen! Als kind werd ik namelijk opgezadeld met een aantal ‘uitdagingen’ waarbij ik alle zeilen bij moest zetten om daar goed uit te komen. Maar als je als bloem eenmaal opengaat, is het allemaal zeker de moeite waard geweest!

Als kind wilde ik verder iets bijzonders doen met mijn leven: ik wilde een succesformule voor geluk creëren, waardoor ieder mens gelukkig kon worden. Want ik was ervan overtuigd dat die bestond en dat het leven dan pas rechtvaardig zou zijn! Op mijn twintigste ben ik concreet begonnen aan deze zoektocht wat me veel inzichten en bijzondere ervaringen opleverde.

Nu ben ik werkzaam als levenscoach en als Quality Engineer. Kwaliteit van leven is echter mijn ‘ding’ en hoe je dit als mens iedere dag kunt beïnvloeden en vergroten. Na meer dan dertig jaar heb ik mijn model of succesformule voltooid. Met als resultaat verrassend eenvoudige principes en uitgangspunten die vooral training en oefening vergen om je eigen te maken.