Tips op aanvraag

Een andere manier om met deze hulpbron om te gaan, is dat u het mij laat weten wanneer u een bepaalde tip zou willen ontvangen. We kijken dan samen welke tip daarbij naar boven komt en in hoeverre die van toepassing is op uw situatie. Het werkt effectief om hier samen van gedachten over te wisselen. U kijkt ernaar vanuit uw invalshoek en ik heb er mijn eigen gedachten of ideeën over vanuit de betekenis van de tip. Dit kan aanleiding vormen voor een coachgesprek waarbij u een bepaalde vraag heeft waar u op dit moment graag antwoord op zou willen hebben.

De tips vormen op een bepaalde manier het topje van de ijsberg van de hele Bruns-bloem. De bedoeling van de Bruns-bloem is om u al het gereedschap aan te kunnen bieden wat u nodig hebt om ‘aan uzelf te kunnen werken’. Diep in ons hebben we allemaal het verlangen om uit te groeien tot wie we werkelijk zijn en waar we als mens toe in staat zijn om zo een gelukkig leven te leiden. We zijn vaak tot veel meer in staat dan dat we zelf denken of onszelf waard toe achten. Dit proces wil ik graag samen met u begeleiden, ondersteunen, stimuleren of in gang zetten.

 

UW PRIVACY

Afhankelijk van de dienst die ik aan u verleen, maak ik schriftelijke notities over uw situatie. Dit is vooral van toepassing bij coachgesprekken. Indien dit van toepassing is, worden deze notities op een speciale plaats bewaard en 1 jaar na het laatste coachgesprek vernietigd.

Indien u tips van mij ontvangt, worden deze digitaal opgeslagen en bewaard, zodat daar op in kan worden gezoomd indien dit door u en mij wenselijk wordt geacht. Dit kan namelijk tot nieuwe inzichten leiden, of bepaalde patronen kunnen hieruit naar boven komen. Deze gegevens worden 1 jaar na ontvangst van uw laatste tip vernietigd.

Verder doe ik er alles aan om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:
- zorgvuldig omga met uw persoonlijke gegevens
- er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens

Als coach heb ik als enige toegang tot de eventuele notities over uw situatie. Ik heb een geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.